LPS Bacău

Acasă » Activități extrașcolare » Vive la francophonie! – Trăiască francofonia!

Vive la francophonie! – Trăiască francofonia!


Organisée chaque année autour du 20 mars, la journée internationalle de la Francophonie ainsi que la semaine de la langue française et de la Francophonie est le rendez-vous des amoureux du français, en France comme en étranger. C’est une occasion de fêter cette langue pour sa richesse et sa diversité.

Les élèves du Lycée Au Programme Sportif de Bacau on partagé leur goût et leur attachement pour le français en organisant avec leur professeur de français Mihaela Dragan un programme original: des lectures, des chansons, des dictons, des collages , des concours des dessins et des T-shirts personnalisés. Tout le monde s’est bien impliqué et on s’est bien diverti! Voila les images:

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Organizată în fiecare an în jur de 20 martie, ziua internațională a Francofoniei, precum și săptămâna limbii franceze și a Francofoniei, sunt un prilej de întâlnire a îndrăgostiților de limba franceză, atât în Franța cât și în străinătate. Este o ocazie de a sărbători această limbă pentru bogăția și diversitatea ei.

Elevii Liceului cu Program Sportiv din Bacău au împărtășit dragostea și atașamentul pentru limba franceză organizând  un program original: lecturi, cântece, colaje, proverbe, concursuri de desene și tricouri personalizate. Toată lumea s-a implicat și s-a distrat deopotrivă!

Iată imaginile:

Text și foto: prof. Mihaela Drăgan

Publicitate

Împărtășește-ne părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

martie 2014
L M M J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Susținem proiectul

semn spre carte

%d blogeri au apreciat: