LPS Bacău

Acasă » Proiecte » Susținem idei » Proiectul „Semn SPRE Carte” merită 5 minute din timpul tău

Proiectul „Semn SPRE Carte” merită 5 minute din timpul tău


 

Privesc cărţile din bibliotecă. Deschid o carte, a ta, a mea…şi pun în mişcare o întreagă Lume, ideile încep să prindă viaţă într-o altă dimensiune spirituală[…] Prin Cărţi, copiii noştri învaţă dimensiunea Spirituală, deschid cartea dăruită de noi, deschid basmele lor şi visele noastre despre Fericire”.

Adrian Ibiş

În timp ce unii văd cartea ca pe o corvoadă, ca pe un obiect al chinului zilnic, alții și-o doresc, fără șansa de a o putea avea în mâinile lor. Pentru aceștia din urmă, puțini se gândesc să găsească o soluție. Și asta pentru că ne-am obișnuit să credem că un om care „nu își permite” are nevoie doar de hrană și haine. Am urmărit proiectul Soniei, pe care l-am sprijinit mai mult sau mai puțin din umbră. Semn SPRE carte și-a propus inițial să strângă cât mai multe cărți pe bază de voluntariat, pe care să le doneze apoi copiilor și tinerilor care nu își permit acest lucru. Este un proiect de suflet care a câștigat susținători foarte repede, iar acum a trecut la nivelul următor: Țara lui Andrei. Astfel, cu suficient sprijin și multe voturi, proiectul poate obține finanțarea de 4750 de Euro. 

Aflați mai multe despre mecanismul derulării proiectului pe blogul Soniei și pe pagina special creată pe Facebook. Veți afla AICI câte cărți au fost donate  și cum au ajuns acestea la beneficiari.

Ce poți să faci tu?

  1. Dacă te numeri printre cei care își doresc mult să citească și care visează să primească în dar o carte, lasă un semn aici sau pe blogul mai sus-menționat.
  2. Dacă ai posibilitatea de a face un copil fericit dăruindu-i o carte, anunță-ne pentru a te îndruma cum să faci acest lucru.
  3. Dacă vrei să popularizezi ideea pe Facebook sau pe blogul tău, poți prelua bannerul proiectului de AICI.
  4. Dacă vrei să ne susții, intră în Țara lui Andrei și votează proiectul AICI! Îți trebuie 5 minute și puțină răbdare să-ți faci un cont și să votezi.

votat3

Cu siguranță veți face pe cineva fericit!


5 comentarii

  1. Sonia spune:

    Va multumim mult! Și vă dorim să aveți succes în tot ceea ce faceți!

  2. roxdumitrache spune:

    Multumim pentru sustinere!
    Ai dreptate cand spui ca uneori se considera ca cei care au atat de putin, nu pot visa sa aiba carti din care sa invete cum sa-si schimbe viata. Gresit! Ei au cea mai mare nevoie de carti si de ajutor sa poata spera la mai mult in aceasta viata.

  3. […] nu uităm nici de proiectul Semn SPRE Carte! Încă mai avem nevoie de voturi! […]

Împărtășește-ne părerea ta!

aprilie 2014
L M M J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Susținem proiectul

semn spre carte